Nieuws

Ben jij al klimaatklaar?

Bij de meesten van ons is het kwartje wel gevallen. Of we het leuk vinden of niet, verduurzamen zullen we wel moeten. Europa en dus ook Nederland is druk met het bedenken van maatregelen om energie gebruik en CO2 uitstoot te verlagen. Moeten we hier op wachten of kunnen we zelf actie ondernemen?

Laten we zelf aan de slag gaan

Waar moet je beginnen als je wilt verduurzamen? Wij helpen je met de whitepaper ‘verduurzamen van je woning’ op weg. Welke redenen zijn er om te verduurzamen? Welke maatregelen kun je hierbij nemen en wat kunnen wij als financieel adviseur voor jou betekenen. Verduurzamen betekent investeren. Investeer nu in kennis, zodat je weet waar de mogelijkheden liggen als je bijv. voor vervanging van apparatuur komt te staan.

Bekijk de whitepaper.

Wat levert het op

Investeren in verduurzaming kost op de korte termijn geld, maar het levert ook op de korte termijn comfort op. Op de lange termijn levert het naast geld nog veel meer op. Namelijk een betere wereld en toekomst. GHW zet in 2020 vol in op vergroening en verduurzaming. Voor ons, onze kinderen en toekomstige generaties. Dit doen we ook in onze adviezen.
Meer weten? Vraag het ons.