GHW: ons verhaal

GHW: ons verhaal

Persoonlijk advies over jouw pensioen, verzekeringen of over jouw hypotheek wordt mogelijk met een partner die je kent. Dat ontdekten we bij GHW al in 1928. In de jaren die volgden is deze visie op verzekeringen en financieel advies hét uitgangspunt  van onze organisatie geworden.

Wij maken verzekeringen, financieel advies en hypotheekadvies persoonlijk

Het is ons doel om je op elk punt in jouw leven betrouwbaar en persoonlijk financieel advies te geven. Over jouw verzekeringen, jouw pensioen, jouw hypotheek en zelfs over jouw nalatenschap. Ook begrijpen wij dat je niet jouw leven lang in dezelfde situatie verkeert. Hoe jouw situatie zich ook ontwikkelt, wij groeien gewoon met je mee. Jouw belang wordt ons belang.

Dit ziet je ook terug in onze zakelijke verzekeringen, want zorgeloos ondernemen start met de juiste verzekeringen en een gegrond financieel plan.

Wij investeren continu in een veelzijdige portefeuille van verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij je altijd de beste verzekering, hypotheek en het beste totale financieel advies aanbieden. Of het nu gaat om een autoverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of hypotheekadvies; jouw financieel adviseur staat klaar.

Duurzaamheid is de afgelopen jaren meer en meer onderdeel geworden van onze bedrijfsvoering, maar dan vooral intern. Tot wij in 2019 tijdens de “week van de stad” definitief geïnspireerd raakten om ook extern ons steentje bij te gaan dragen en mensen te stimuleren hun gedrag aan te passen, omdat je zo de meeste positieve impact genereert. En natuurlijk op een leuke manier. Vandaar onze challenges.