Financieel advies en duurzaamheid

Financieel advies en duurzaamheid

Verduurzaming vergt voorbereiding, tijd en energie, maar ook goed advies.

Voorlopig richten we ons op de adviezen over duurzaamheid en verduurzaming. De consequenties van de investeringen voor de opstalverzekering bijv. Zijn zonnepanelen standaard meeverzekerd? Een zonneboiler of warmtepomp is dat inboedel?

Ook de investeringen vragen om een goed financieel plan. Voor nu en voor de toekomst. Hypotheekadvies voor verduurzaming biedt kansen, omdat hiervoor meer mogelijkheden zijn dan je denkt. Zaken als energie labels en bouwtechnische rapporten spelen ook een rol.

Genoeg te doen dus om duurzaam ook goed verzekerd te zijn, maar we gaan verder. Hoe duurzaam is het advies zelf? Binnen GHW proberen we onze processen zo duurzaam mogelijk in te richten met zo min mogelijk gebruik van papier bijv. Veel advies geven we op afstand, maar wij nodigen je ook graag uit op kantoor. We streven ook voor onze adviseurs die op pad zijn naar een duurzame oplossing, bijvoorbeeld in de vorm van een volledig elektrische auto.

Het advies dat we geven resulteert in productoplossingen, van polis tot hypotheek. Het ultieme duurzame advies is uiteindelijk een voorziening die gekozen is op de twee traditionele pijlers van prijs en kwaliteit, aangevuld met wat ons betreft een definitieve derde pijler; hoe duurzaam is het product of de dienst en haar leverancier?